przepis dla zainteresowanych: woda z mąką i troszkę soli. ugnieść, wałkować, pociąć, (suszyć godzinę z jednej strony, przewrócić i godzinę z drugiej). Potem do gotującej się wody na 2-3 minuty. A Potem już układać lazanię z farszem i do piekarnika na 20-30 min. Farsz dowolny. (Ewentualne sery na górę też.)
mmh :) ja kiedys faworki pianką do włosów wałkowałam ;)
ReplyDeletehaaha to prawie bita śmietana!
ReplyDeleteprzepis dla zainteresowanych:
ReplyDeletewoda z mąką i troszkę soli. ugnieść, wałkować, pociąć, (suszyć godzinę z jednej strony, przewrócić i godzinę z drugiej). Potem do gotującej się wody na 2-3 minuty. A Potem już układać lazanię z farszem i do piekarnika na 20-30 min. Farsz dowolny. (Ewentualne sery na górę też.)